Waarom sport ik bij Move Natural:

"Voldoende beweging is iets wat ik altijd zal nodig hebben. Vaak gaan sporten is dus de boodschap. Het is echter niet zo eenvoudig om van sporten een gewoonte te maken. Lange afstanden lopen kan gaan vervelen en steeds dezelfde oefeningen op dezelfde toestellen uitvoeren in de fitness geeft voor mij ook geen gevoel van voldoening.
De bootcamps hebben me geholpen om sporten anders te bekijken. De gevarieerde oefeningen, waarbij cardio en kracht elkaar afwisselen, zorgen ervoor dat een workout nooit saai wordt en dankzij de persoonlijke ondersteuning blijf je uitgedaagd om jezelf te verbeteren.
Tijdens de bootcamps zijn we steeds met een ruime groep mensen. Het geeft een extra boost aan motivatie om anderen ook keihard te zien werken voor hun doel. 
Mijn doel: In april nam ik het besluit om het roer om te gooien. Ik voelde me niet lekker in mijn kledij en was vaak futloos. Ik ben nu, 4 maanden later, 10 kilo lichter en dat heb ik te danken aan een combinatie van gezondere eetgewoontes en 3 keer per week alles geven tijdens de bootcamps. De leuke en gevarieerde oefeningen, maar zeker ook de toewijding van de 2 lesgevers, hebben ervoor gezorgd dat ik heel graag blijf komen naar de lessen. 
Daarom een welgemeende dank je wel aan jullie, Laura en Harm!"
- Sofie P.

Zoals velen werk ik binnen en dit vooral aan mijn bureau. Mijn enigste beweging was af en toe eens gaan lopen maar dat ging snel vervelen waardoor de motivatie snel zoek was. Ik startte de bootcamp op donderdag in De Pinte en vond het zeer leuk om buiten te sporten en eens een uurtje alles te geven. Na een paar maanden begon ik ook naar de bootcamps op woensdag en zondag te gaan. Harm brengt veel variaties in de sessies en de combinatie van groeps en individuele oefeningen zijn super. Mijn lichaamsco√∂rdinatie en concentratie op het werk zijn er enorm op vooruit gegaan! 

- Brik De Maeyer


"Na 101 sporten uit te proberen, heb ik eindelijk de sport gevonden waar ik veel voldoening uithaal én waar ik zelfs wekelijks naar uitkijk. Het is niet alleen leuk om samen met anderen in openlucht te sporten; Harm weet ook heel goed waar hij mee bezig is (natuurlijk bewegen) en heeft oog voor elk van zijn klanten"

- Astrid Van De Sompel


In mijn zoektocht naar een sport om de overtollige zwangerschapskilo's kwijt te geraken, kwam ik uit bij Move Natural. Ik startte met 1 bootcamp per week, op donderdag, maar al gauw ging ik ook op woensdag of zondag gaan "bootcampen".

Wat spreekt er mij zo aan: 

- je sport in de buitenlucht, regen of niet, de les gaat gewoon door

- gevarieerde oefeningen: er wordt zowel gewerkt aan conditie als aan kracht en ook de buikspieren worden niet vergeten. 

- alle oefeningen doe je op eigen tempo. Heb je problemen met een bepaalde oefening, dan is Harm er om je te helpen of bij te sturen

- groepssfeer: er komt altijd voldoende volk naar een bootcamp

Kortom: Super leuke bootcamps in de buitenlucht met ervaren coaching! Een aanrader!! 

Katrijn V.