Hoofdtrainer en oprichter van Move Natural:

Hello,

Ik ben Harm Loontiens en ik ben Personal Trainer en oprichter van Move Natural.

Ik behaalde de professionele bachelor in sport en bewegen (specialisatie Health Coaching) aan de hogeschool West-Vlaanderen. Nadien volgde ik in het buitenland European Movement Meeting, Movement X en tal van andere workshop van Ido Portal. Ido Portal is mijn inspiratiebron en in mijn trainingen komen tal van zaken terug die ik geleerd heb. Daarna ben ik mijn inspiratie gaan halen bij Fighting Monkey, Functional Range Conditioning en Institute of Motion. De visie van Move Natural is gebaseerd op een combinatie van bovenstaande inzichten.

Mijn specialisatie is health coaching, functioneel trainen, movement training en sportspecifieke training.

Ik speel momenteel basketbal bij Kortrijk Spurs in 3de nationale, maakte deel uit van nationale selecties u16 en u18. Ik zat ook 4 jaar op de topsportschool basketbal in Leuven. 

Ik train en experimenteer iedere dag om vernieuwende zaken te kunnen ontdekken en toe te passen tijdens de trainingen van Move Natural. 

n

Bootcamp trainer en functional trainer Laura,

810f6506-364f-40fb-a886-127b58a6fe6f.JPG

Laura Ghyselinck staat in voor het geven van de bootcamps en personal training. Naast haar opleiding als functional trainer is Laura een competitiebeest in sport en oefent haar passie uit in het boksen, lopen en basketbal.

Laura heeft ook een diploma leerkracht lager onderwijs en weet als geen andere hoe ze een groep kan begeleiden en motiveren.