Go For 10!

Go For 10 2018 is afgelopen.

Vraag hier naar meer informatie voor de editie van 2019! 

Unieke actie van Move Natural om je klaar te stomen voor de zomer, via personal trainingen, bootcamps en heel wat motiverende uitdagingen. Wil je fitter, leniger, vitaler, sterker en/of beweeglijker worden? Dan is deze actie de ideale start naar een fit en gezond lichaam.

Wat bevat de Go For 10 actie:

 • 10 uur personal training
 • 10 BOOTCAMPS/Specifieke BOOTCAMPS
 • 10 motiverende movement challenges
 • Infosessie en Workshop Karola's Kitchen 
 • Sportspecifieke Voedingstips van Renata van Food2Run
 • Unieke trainingslocatie, Movement Loft
 • Meting en body analyse
 • Testen aan begin en einde
 • Community
 • Healthy en digital detox Go For 10 weekend als afsluiter

Stel samen met de trainer een programma op binnen een periode van 10 weken. Deze periode gaat van start in de 3 de week van april en eindigt in het weekend van 30 juni. De 10 trainingen en BOOTCAMPS worden afgewerkt binnen deze periode.


Voor wie en waar:

 

Iedereen kan zich inschrijven voor deze actie, wat je doelstellingen ook zijn. We streven ernaar om deze samen te bereiken.

De personal trainingen gaan door in de Movement Loft of op gewenste locatie in samenspraak met de trainer. De kalender van de bootcamps kan je alvast terugvinden in het tabblad BOOTCAMPS

Inschrijven voor de bootcamps kan via het Facebookpagina of je stuurt een mailtje naar harm@movenatural.be.

Het adres van de Movement Loft is:
Nekkersputstraat 255e, 9000 Gent


Kostprijs:

Het volledige Go For 10-pakket komt neer op 460 euro. Indien je extra vriend(en)/kennis(sen) overtuigt om mee in te schrijven dan krijg je per vriend/kennis die je aanbrengt een mooie korting. Betaling gebeurt op voorhand of kan in samenspraak in 2 schijven gebeuren.

Normale inschrijving: 460 euro

Inschrijving + 1 persoon: 440 euro per persoon
Inschrijving + 2 personen: 420 euro per persoon
Inschrijving + 3 personen: 399 euro per persoon


Wanneer begint de actie:

Er kan binnenkort ingeschreven worden:

In de 3de week van april beginnen de eerste trainingen en zal de infosessie plaatsvinden. Tijdens de infosessie wordt meer info gegeven over het programma en zal Karolien van Karola's Kitchen extra uitleg geven. De infosessie wordt gegeven op vrijdagavond 20 april! Vanaf dan kan er gestart worden met de personal trainingen en bootcamps. Inschrijven voor de actie gebeurt op voorhand.


Karolien van Karola's Kitchen geeft aan het begin van de Go For 10 een infosessie met aansluitend een praktische workshop. Karolien is ook auteur van bestseller boek Gewoon Gezond

Karolien studeerde biomedische wetenschappen en specialiseerde zich het laatste jaar in voedingswetenschappen.

Ze was ook winnaar van de Belgian Food Blog Awards 2017 in de categorie Healthy en People’s Choice. Naast haar populaire blog schreef ze het boek ‘Gewoon gezond. Eet volgens je buikgevoel’.

Karolien worstelde zelf jaren met haar voedingspatroon en haar gewicht en probeerde verschillende diëten uit. Tot ze antwoord in de wetenschap vond en veel meer vanuit haar buikgevoel ging eten en leven. Ze kijkt kritisch naar superfoods en wil het vooral niet te moeilijk maken. “Gezond eten is makkelijk, leuk en lekker. Gewoon je gezond verstand gebruiken!”

Wat mag je verwachten?

 • Je kan genieten van een verrassend, huisgemaakt aperitief en een hapje terwijl je kennismaakt met de Karola’s Kitchen visie op gezonde voeding.
 • Je gaat aan de slag met een overvloed aan voedzame ingrediënten. In kleine groepjes worden er vernieuwende en toegankelijke recepten bereid, terwijl iedereen met raad en daad wordt bijgestaan. Dorst kan steeds gelest worden met verschillende flavoured waters.
 • Je geniet van al dat gezonde lekkers in de vorm van een driegangenmaaltijd. Koffie of thee staat klaar voor achteraf.
 • Je gaat naar huis met een volle maag, heerlijke leftovers en een receptenbundel.

Extra voordeel voor de Go For 10 deelnemers:

De prijs voor deze workshop is 35 euro in de plaats van 65 euro! De ideale gelegenheid om deze workshop aan een super aantrekkelijke prijs te kunnen volgen. 

Datum workshops:

Op 20 april gaat de infosessie door in de Movement Loft. Dit is de start van de Go For 10. Daarna zijn er 2-3 workshop momenten. De workshops gaan telkens 's avonds door bij Karolien thuis met max. 7 personen. Gelieve op voorhand uw voorkeur te geven onderaan het inschrijvingsformulier.

20 april infosessie

23 april workshop1

24 april workshop 2


Renata Rehor -Food2Run-

b1f3587c94ab340354acdfc36a1d64f9.jpg

Gedurende deze intensieve periode zal je 10 tips/recepten krijgen van Renata auteur van bestseller Food2Run. Renata is voedingsadviseur, diëtiste en marathonloopster. Haar boek Food2Run staat vol sportspecifieke tips en gerechten om jouw prestaties een boost te geven! 

Workshop Food2Run

Of je nu je zoveelste persoonlijke marathon-record wilt verbreken of vol goede moed aan Start to Run begint, hardlopen vergt veel van je lichaam. Met de juiste, gezonde voeding vang je dat op en verbeter je zelfs je prestaties. Wat geeft je energie? Hoe recupereer je het efficiëntst? Wanneer eet je het best? Renata geeft je hier antwoord op tijdens de workshop tijdens het Go For 10 weekend (zie hieronder). 

Tijdens deze workshop krijg je heel wat theoretische informatie mee en zal er ook een praktische deel zijn. Deze workshop zal sportspecifiek gericht zijn. 


Movement Challenges:

10 movement challenges om jezelf en je mede Go For 10'ers extra te motiveren. Deze challenges zijn gericht op bewegingen/eigenschappen van de mens, kracht, lenigheid, mobiliteit en skills. Je kiest bij aanvang (minstens) 3 challenges waarop je wilt werken in de personal trainingen en bootcamps. Succeservaringen zijn de key van de Go For 10-actie! 

 1. Freestanding handstand
 2. Koude douches nemen
 3. 30 min squat en/of 7min hang Challenge over 30 dagen
 4. Movement flow
 5. Amazing at the basics/Eigen (kracht) Challenge
 6. Flexibiliteit
 7. Workout of the week Challenge
 8. Detox Challenge (digital detox, Intermittent Fasting, slaap,...)
 9. Turn "bad" habit(s) into good habits Challenge
 10. Healthy weekend

Movement challenge 10: Go For 10 Healthy weekend 

Eindig de Go For 10 met een uniek weekend in de natuur. Kom volledig tot rust in de natuur, onderga een digital detox, geniet van gezond en lekker eten, laat nieuwe vriendschappen ontstaan en sluit de Go For 10 af op een gepaste manier. Het weekend start vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag. Het weekend zal gericht zijn op zowel fysieke en mentale gezondheid. Het is de bedoeling dat we er een actief weekend van gaan maken met bootcamp, toffe teambuildingactiviteiten en een mobiliteit- en relaxsessie in de ochtend. Naast het fysieke gaan we ook aandacht besteden aan onze voeding en gaan we voor digital detox waarbij we onze gsm minder gaan gebruiken. En uiteraard hebben ook connectie met natuur en het weg zijn van de drukte. 

De kostprijs zal +/- 200/250* euro bovenop de inschrijvingsprijs zijn. Wat bevat deze inschrijvingsprijs:

 • 2 nachten, 3 dagen verblijf 
 • Workshop Renata van Food2Run
 • Verschillende sessies (bootcamp, mobiliteitsessie, relaxatie,...) 
 • Drank en Voeding inbegrepen*

*Dit kan eventueel nog variëren tijdens het weekend.


BOOTCAMPS:

Als deelnemer van de Go For 10 sluit je aan bij de vaste bootcamps op woensdag, donderdag en zondag. Voor de vroege vogels zal er een early bird bootcamp zijn om 7u of 7u30 op vrijdag in de Bourgoyen. Meer info over de gewone bootcamps kan je hier terugvinden. Daarnaast is er enkel voor de Go For 10 een specialisatie bootcamp. Hierbij worden 10 verschillende soorten bootcamps gegeven. De bootcamps worden week na week gelanceerd afhankelijk van het weer en vooruitgang in het programma. Hieronder de 10 verschillende bootcamps*:

 1. HIIT bootcamp
 2. Handstand bootcamp
 3. Tree Climb bootcamp
 4. ViPR bootcamp
 5. Movement Flow/Animal Flow
 6. Boksing bootcamp
 7. Kettlebell bootcamp
 8. Mobility bootcamp
 9. Gymnastics strenght
 10. Obstacle Race bootcamp

¨De volgorde kan hier nog in variëren. Alles wordt tijdig gelanceerd via de facebookpagina. 


Nog niet overtuigd? Lees hier wat enkele deelnemers van de Go For 10 vonden:

Getuigenis:

De go for 10 kwam bij mij op een perfect moment.

Ik was een aantal kilo’s bijgekomen en had veel minder energie. Ik was dus fysiek niet op mijn best.

Ik keek er dus enorm naar uit en had er veel zin in! En het was absoluut geen teleurstelling, integendeel!

Bij de eerste personal training werd getest wat ik al kon, en spraken we samen persoonlijke doelen af. Gedurende die weken werd aan deze doelen gewerkt. En ja, ik kan nu heel trots zeggen: ik heb ze allen behaald! Zowel conditie als kracht is sterk vooruit gegaan. Go for 10 was meer dan alleen personal training: de bootcamps, HIIT bootcamps, voedingsadvies, leuk contact met andere go-for 10’ers. Dit alles maakte het een fantastische 10 weken.

Via onze go-for 10 Facebook groep konden we alles met de andere go-for 10’ers delen. Gezonde en lekkere receptjes, onze doelen, onze vooruitgang, onze sportactiviteiten en konden we steun bij elkaar vinden als we het even moeilijk hadden. Iedereen supportert voor elkaar. Daarnaast deden we met ons groep mee aan loopwedstrijden en obstakel runs, de sfeer zat er telkens in!

Dankzij de leuke trainingen, de vele bootcamps, voedingsadvies, mijn mede go for 10-ers, en Harm (die je altijd bijstaat) voel ik mij vandaag veel fitter, gezonder, gelukkiger en vol energie!

---

Net 10 weken persoonlijke training achter de rug. Heel tevreden over mijn resultaten en de manier van werken! Helemaal op maat!
Ook de bootcamps zijn leuk, stevig en effectief ook voor beginners. Het is ook tof dat je buiten sport!

Harm is een top trainer!

---

 


Schrijf je nu in Want de plaatsen zijn beperkt!

Naam *
Naam
Telefoon nummer
Telefoon nummer
via welke formule schrijf je u in?
Naam vriend(in) 1
Naam vriend(in) 1
Naam vriend(in) 2
Naam vriend(in) 2
Naam vriend(in) 3
Naam vriend(in) 3