Go For 10!

Deze actie is afgelopen en start terug in april 2020!

Unieke actie van Move Natural om je klaar te stomen voor de zomer, via personal trainingen, bootcamps en heel wat motiverende uitdagingen. Wil je fitter, leniger, vitaler, sterker en/of beweeglijker worden? Dan is deze actie de ideale start naar een fit en gezond lichaam.

Wat bevat de Go For 10 actie:

 • 10 uur personal training

 • 10 BOOTCAMPS/Specifieke BOOTCAMPS

 • 10 Motiverende movement challenges

 • 10 Handstand/Mobility lessen met Isaiah van Ghentstand*

 • Unieke trainingslocatie, Movement Loft

 • Meting en body analyse

 • Uitgebreide testen aan begin en einde

 • Community

 • Healthy en digital detox Go For 10 weekend als afsluiter

Stel samen met de trainer een programma op binnen een periode van 10 weken. Deze periode gaat van start in de 3de week van april en eindigt in het weekend van 30 juni. De 10 trainingen en BOOTCAMPS worden afgewerkt binnen deze periode.


Voor wie en waar:

 

Iedereen kan zich inschrijven voor deze actie, wat je doelstellingen ook zijn. We streven ernaar om deze samen te bereiken.

De personal trainingen gaan door in de Movement Loft of op gewenste locatie in samenspraak met de trainer. De kalender van de bootcamps kan je alvast terugvinden in het tabblad BOOTCAMPS

Inschrijven voor de bootcamps kan via het Facebookpagina of je stuurt een mailtje naar harm@movenatural.be.

Het adres van de Movement Loft is:
Nekkersputstraat 255e, 9000 Gent


Kostprijs:

Het volledige Go For 10-pakket komt neer op 450 euro. Betaling gebeurt op voorhand of kan in samenspraak in 2 schijven gebeuren.

Early Bird Tarief: 419 euro

Schrijf je in voor 19 maart en geniet van deze mooie korting!

Normale inschrijving: 450 euro

Met deze Go For 10 actie bespaar je meer dan 100 euro en geniet je van leuke extra’s!

*Extra Handstand/Mobility lessen: 65 euro voor een lessenreeks van 10 lessen in de plaats van 135 euro!


Wanneer begint de actie:

In de 3de week van april beginnen de eerste trainingen. Tijdens de infosessie wordt meer informatie gegeven over het programma, doen we een conditionele test die voor iedereen toegankelijk is en een korte initiatie omtrent mobiliteit, beweging en handstand. Deze infosessie wordt gegeven op vrijdagavond 19 april! Vanaf dan kan er gestart worden met de personal trainingen en bootcamps. Inschrijven voor de actie gebeurt op voorhand.


Handstand en mobility by - Isaiah Van Eetvelde - van Ghentstand!

Met haar achtergrond in gymnastiek weet Isaiah als geen ander hoe je op je handen moet staan en hoe je het best je flexibiliteit kan verbeteren. Er gaat geen dag voorbij waarop Isaiah niet op haar handen staat. Graag deelt ze haar passie met jullie om jullie op een veilige en leuke manier jullie handstand/mobiliteit doelstelling te laten bereiken!

De lessen handstand/mobility gaan door op dinsdagavond om 19u tot 20u in de Movement Loft. Je schrijft je op voorhand in voor de 10 lessen. De lessen zijn opbouwend en volgen elkaar op. Het is de bedoeling dat je elke les aanwezig bent.

Via de Go For 10 geniet je van een mooie korting en betaal je slechts 65 euro voor 10 lessen!

Isaiah

Movement Challenges:

10 movement challenges om jezelf en je mede Go For 10'ers extra te motiveren. Deze challenges zijn gericht op bewegingen/eigenschappen van de mens, kracht, lenigheid, mobiliteit, skills en mentale gezondheid. Je kiest bij aanvang (minstens) 3 challenges waarop je wilt werken in de personal trainingen en bootcamps. Succeservaringen zijn de key van de Go For 10-actie! 

 1. Freestanding handstand

 2. Koude douches nemen

 3. 30 min squat en/of 7min hang Challenge over 30 dagen

 4. Movement flow

 5. Amazing at the basics/Eigen (kracht en/conditie) Challenge

 6. Flexibiliteit

 7. Workout of the week Challenge

 8. Detox, turn bad habits into good habits and focus on Bio ritme Challenge

 9. "Be mindfull”

 10. Healthy weekend


Movement challenge 10: Go For 10 Healthy weekend 

Eindig de Go For 10 met een uniek weekend in de natuur. Kom volledig tot rust in de natuur, onderga een digital detox, geniet van gezond en lekker eten, laat nieuwe vriendschappen ontstaan en sluit de Go For 10 af op een gepaste manier. Het weekend start vrijdagavond en duurt tot zondagmiddag. Het weekend zal gericht zijn op zowel fysieke en mentale gezondheid. Het is de bedoeling dat we er een actief weekend van gaan maken met bootcamp, toffe teambuildingactiviteiten en een mobiliteit- en relaxsessie in de ochtend. Naast het fysieke gaan we ook aandacht besteden aan onze voeding en gaan we voor digital detox waarbij we onze gsm minder gaan gebruiken. En uiteraard hebben ook connectie met natuur en het weg zijn van de drukte. 

Het weekend zal doorgaan in het laatste weekend van Juni.

35530570_839169836280993_2082853310842273792_o.jpg

De kostprijs zal +/- 200/250* euro bovenop de inschrijvingsprijs zijn. Wat bevat deze inschrijvingsprijs:

 • 2 nachten, 3 dagen verblijf

 • Verschillende sessies (bootcamp, mobiliteitsessie, relaxatie,...)

 • Drank en Voeding inbegrepen*

*Dit kan eventueel nog variëren tijdens het weekend.


BOOTCAMPS:

Als deelnemer van de Go For 10 sluit je aan bij de vaste bootcamps op woensdag, donderdag en zondag. Op dinsdag zal er een Mobility Handstand les zijn in samenwerking met Isaiah van Ghentstand. Meer info over de gewone bootcamps kan je hier terugvinden. Daarnaast is er enkel voor de Go For 10 een specialisatie bootcamp. Hierbij worden 10 verschillende soorten bootcamps gegeven. De bootcamps worden week na week gelanceerd afhankelijk van het weer en vooruitgang in het programma. Hieronder de 10 verschillende bootcamps*:

IMG_3579.jpg
 1. HIIT bootcamp

 2. Running HIIT

 3. Tree Climb bootcamp

 4. ViPR bootcamp

 5. Movement Flow/Animal Flow

 6. Boksing bootcamp

 7. Kettlebell bootcamp

 8. Mobility bootcamp

 9. Gymnastics strength

 10. Obstacle Race bootcamp

*De volgorde kan hier nog in variëren. Alles wordt tijdig gelanceerd via de facebookpagina. 


Gewoon gezond - Karolien Olaerts van Karola’s Kitchen

Foto-website-5-pijlers-802x1024.jpg

Na een heel fijne samenwerking vorig jaar kan je dit jaar opnieuw via Move Natural haar boek “Gewoon Gezond” aanschaffen met een mooie korting. Doe je mee met de Go For 10 dan kan je voor slechts 20 euro genieten van een boek vol interessante informatie en creatieve gerechten. Een ideaal boek om je tijdens deze periode te kunnen inspireren met tal van lekkere en gezonde receptjes.


Nog niet overtuigd? Lees hier wat enkele deelnemers van de Go For 10 vonden:

Getuigenis:

De go for 10 kwam bij mij op een perfect moment.

Ik was een aantal kilo’s bijgekomen en had veel minder energie. Ik was dus fysiek niet op mijn best.

Ik keek er dus enorm naar uit en had er veel zin in! En het was absoluut geen teleurstelling, integendeel!

Bij de eerste personal training werd getest wat ik al kon, en spraken we samen persoonlijke doelen af. Gedurende die weken werd aan deze doelen gewerkt. En ja, ik kan nu heel trots zeggen: ik heb ze allen behaald! Zowel conditie als kracht is sterk vooruit gegaan. Go for 10 was meer dan alleen personal training: de bootcamps, HIIT bootcamps, voedingsadvies, leuk contact met andere go-for 10’ers. Dit alles maakte het een fantastische 10 weken.

Via onze go-for 10 Facebook groep konden we alles met de andere go-for 10’ers delen. Gezonde en lekkere receptjes, onze doelen, onze vooruitgang, onze sportactiviteiten en konden we steun bij elkaar vinden als we het even moeilijk hadden. Iedereen supportert voor elkaar. Daarnaast deden we met ons groep mee aan loopwedstrijden en obstakel runs, de sfeer zat er telkens in!

Dankzij de leuke trainingen, de vele bootcamps, voedingsadvies, mijn mede go for 10-ers, en Harm (die je altijd bijstaat) voel ik mij vandaag veel fitter, gezonder, gelukkiger en vol energie!

---

Net 10 weken persoonlijke training achter de rug. Heel tevreden over mijn resultaten en de manier van werken! Helemaal op maat!
Ook de bootcamps zijn leuk, stevig en effectief ook voor beginners. Het is ook tof dat je buiten sport!

Harm is een top trainer!

---

 


Schrijf je nu in Want de plaatsen zijn beperkt!

Naam *
Naam
Telefoon nummer
Telefoon nummer