Personal Training

Move Natural personal training biedt je een volledig op maat gemaakte 1 op 1 training aan. Je doorloopt een heel proces om jouw levenskwaliteit te verhogen en tot de doelstelling te bekomen die je samen met de trainer hebt opgesteld.

Personal training kan jou niet alleen helpen om gewicht te verliezen, maar ook om kracht te ontwikkelen, conditie te kweken en/of leniger te worden. 

De personal trainingen beginnen met een intakegesprek waar je kennis maakt met Move Natural en assessment van jouw lichaam wordt afgenomen. Aan de hand van deze informatie worden haalbare doelstelling(en) opgesteld, voedings-en lifestyletips gegeven. Bij het intakegesprek wordt een hand-out gegeven met meer informatie over Move Natural en enkele tips om tot een gezonde levensstijl te bekomen. 

Je bekomt optimale resultaten op korte termijn, je traint nooit alleen en wordt gemotiveerd en gestimuleerd tijdens het sporten. Je kan rekenen op een voortdurende bijsturing en wordt steeds opgevolgd. Zo worden blessures door verkeerd te trainen vermeden.

Samen met de personal trainer wordt gekeken waar het best getraind kan worden. Er kan getraind worden in de mooi uitgeruste Movement Loft, of de trainer komt aan huis of er wordt afgesproken bij een dichtstbijzijnd park, plein, natuurgebied,.. op de momenten die voor jou passen. Zo verlies je geen kostbare tijd.

Personal training is voor iedereen.

Small group PT

Deel de kosten en sport samen met je vrienden. Move Natural biedt je de unieke mogelijkheid om met max. 4 vrienden samen te trainen. Door de kleine groep blijft de begeleiding zeer hoog zoals bij een personal training.

getuigenissen: