Cart 0

Move Natural

Move more, move efficient, Move Natural.

Move Natural bevordert uw levenskwaliteit!

Wil je meer, efficiënter en kwalitatiever bewegen om jouw doelstellingen te behalen? Wil je betere sportprestaties neerzetten en uw atletische vermogen op een hoger niveau brengen? Dan is trainen met Move Natural de ideale manier. 

Move Natural luistert naar jou en stelt samen haalbare doelstellingen op. Deze worden behaald door middel van het opnieuw leren bewegen van het lichaam met behulp van functionele tools. Hiernaast wordt ook uitgebreid voedingsadvies gegeven tijdens het intakegesprek en doorheen de periode bij Move Natural.

Move Natural richt zich op het efficiënter en kwalitatiever bewegen om zo de klant de vooropgestelde doelstelling te laten behalen. 

Bij Move Natural wordt er functioneel getraind waardoor heel het lichaam wordt getraind. Je krijgt een op maat gemaakte full body workout. 

why open the door if you not gonna step in?
— Ido Portal

8dfc2afd768112239e9acf357f6a74d9.jpg

Move Natural focust zich op het opnieuw en efficiënt leren bewegen met behulp van functionele tools. Er wordt dus functioneel getraind. De levenskwaliteit en/of het atletische vermogen wordt bevorderd. 

Voor welke trainingen kan ik bij Move Natural terecht:


handclap.jpg
PageImage-531144-5233796-tumblr_mifgwjL82x1rkz363o2_1280 (1).jpg